Om färgat

Sitter med bärbara i knät och håller på att plugga. Gjorde en lite paus och tänkte då blogga lite. Efter skolan idag följde Linnea med mig till kista där vi gick in på salongen där jag klippt och färgat mitt hår. Jag sa att jag inte var nöjd och han höll klart med och sa att det såg lite grådassigt ut . Som tur var var det en annan som fixade mitt hår nu, hon la i lite mörkare slingor och några ljusare. Såg inte nån stor skillnad efter precis men det blev rätt fint ändå och ser inte lika missfärgat ut längre. Så imorn vill jag inte höra att jag har grått hår tack! Efter det gick vi och köpte shampo för brunhåriga så det kommer väl att bli en aning bättre kanske. Ska plugga vidare nu. Peace out


hemska dag

Efter en lång och plågsam dag är jag nu hemma. Vaknade med Linnea som hade sovit här. Dagen började bra och vi åt fruckost och tittade lite på tv. Efter en stund bestämde vi oss för att vi ville sola. Mamma hängde med men när vi kom fram så var simhallen stängd pga tävlingar. Yes, dagen börjar bra. Vi skjutsa hem Linnea för att mamma skulle slinga mitt hår men när vi var inne på Åhlens så ville jag inte bara färga utväxten som vanligt utan ville ha lite olika mörka slingor i håret. Så vi åkte till kista och gick in på salong 200, nåt sånt heter den. Jag berättade att jag ville bara ha några slingor i olika nyanser av brunt. Okej hon fattade absolut vad jag ville ha och än så länge var det bra. Men resultatet blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Men hon tyckte det blev hur lyckat som helst så feg som jag är vågade jag inte klaga. När jag var klar var mamma fortfarande inte klar så jag ringde pappa med gråten i halsen och frågade om han kunde hämta mig. Så efter ett tag gav han med sig. Gud vad jag böla när jag kom in i bilen. Åh herre gud vad fult var det enda jag tänkte. Desutom fick jag betala 1000 kr på skiten men mamma som blev grå var så missnöjd så hon betalade inte ett öre.

Mmm vackert.... Kommer antagligen färga tillbaka till min gamla hårfärg om några veckor.


At Linneas place

Hello, hemma hos Linnea  har sovit här. Igår då, först så åt jag och Linnea på woken sen träffa vi Eve och Simon lite senare John Marcus o alla dom där. Vi gick hem till Valle efter ett tag. Sen gick alla hem så eftersom Linnea var ensam hemma gick jag, Linnea Marcus o Valle hit och vi visade VÄRLDENS fulaste bilder på oss och det var länge sen jag skrattade så mycket. Nu idag skulle jag igentligen spelat match men har fortfarande ont i foten så jag får väl titta på.
Puss

Godnatt

Nu börjar jag bli riktigt trött så ska ta och sova. Ska nog träna lite på min magmaskinsak innan det, haha.
Puss godnatt sovgott

Saknar det

varför NU!

Jag och Alice var med på niornas fotbolls dm idag. Det var rätt kul men missade provet pga av det så det var ju lite jobbigt att inte få det överstökat bara. Aja, men på andra matchen så skulle en tjej skjuta/passa bollen som jag hann ta imot med utsidan av foten och tro inte den var skit hård. Så jag haltade ut från planen med en vrickad fot. Men grejen är att JAG BLEV UTAGEN TILL EN DIVITION ETT MATCH IMORN! Asså seriöst vrf just jag och varför just NU. Men men livet går väl vidare.... eller inte.


GI från Linnea

Tjena Linnea här. Pratade nyss med Anna och hon sa att hon skulle plugga biologi men ville bara sova, men det går då inte höhö! Men ligger i typ samma situation som henne så jag lider med henne.
Fortsätt läsa den här bra bloggen, (med den otroligt snygga designen som jag gjort *stolt*) Älskar dig Anna / LInnea the best


No prov :O!

Nu måste jag verkligen skärpa mig. Logga ut från datorn och PLUGGA! Ush, har no läxförhör och engelska glosor tills imorn, sen no prov tills på torsdagen. Imorn kommer vara världens segaste, dåligaste dag. Börjar 8 slutar kvart i fem! Åh herre gud säger jag bara, men jag ska inte vara med på träningen i alla fall så jag hinner plugga lite plus att jag har såå ont i benen. Nog om gnäll. Puss alla skriver såklart mer i morn.

Förlåt att du är mitt dampobjekt men du vet att jag älskar dig ändå Linnea


sad?


Outfit

Ska snart dra mig iväg mot skolan. Ush, jag har att gå till skolan, alltså själva vägen dit. Speciellt nu när det är så kallt och man bara vill in. Lägger in en liten outfit nu då också och juste det vasr inge skolfoto igår det är imorn :D
 
Tröja - adidas
Linne - MQ
Jeans - Tiger
Strumpor - Gina

Skola

Ush vad det är jobbigt med skola. Imorse var det verkigen jobbigt att gå upp men det är sånt man får stå ut med. Annars var det en rätt bra dag. Efter skolan drog jag och Linnea till food court och hon bjöd mig på mat för att jag väntade på henne även fast jag slutade en timma innan. Gulligt av henne :D Åt kebab, grymt gott men såå onyttigt. Ska på träning snart, är inte så taggad på att springa 2 varv runt råstasjön idag.


Smink

För det första, ja det är skolfoto imorn. Tror jag i alla fal :P
Men det var nån som hade frågat i komentarerna om vad jag använder för smink. Så det var ett bra tillfälle att då visa vad jag använder för smink.

Mascara - Loréal volyme shocking
Puder - Bioterm eller isadora
Rouge - Make up store
Ögonskugga - Loréal
 Founddation - maxfaktor miracle touch
Eye pencil - Från någon tidning, kan annars använda vanlig kajal eller eyeliner
 
Detta är i alla fall mitt "grundsmink".


Skolfoto!

Fick reda på av Julia att det var skolfoto den här veckan. Shit! Asså ingen jävel har ju sagt nåt. Åh vad sur jag blir på mina klassföreståndare, blir en rejäl utskällning imorn. Jag har faktiskt bestämt mig att detta skolfoto ska bli bra. Men så har jag sagt varje år och har jag blivit bra? Nej! Skolfoto är verkligen inte min grej. Ska nog slinga utväxten igen för senaste gången blev ju riktigt misslyckat, ingen skillnad alls. Vi nog köpa nån ny tröja också :) Får se om jag hinner med det.
Men nu blire väl lite plugg för min del  -.-
Puss

Gammal bild på mig


Lite om helgen

Hejsan, har nyss ätit. Var typ nån thaimat jätte gott i alla fall. Han inte blogga nånting igår men lite om gårdagen dåra.
Hade sovit hos Nadia men vid tolv skulle jag och Eve till stan så då mötte jag henne. Båda var trötta och hungriga så på det bästa shoppinghumör var vi inte på. Gick runt i jätte många affärer men hittade inget! Åkte till solna c och åt. Där blev det stickade knästrumpor för båda och även hårspray och ett läppglans för min del. På kvällen lite senare var jag hemma hos Eve, som Linnea, Simon, John, Nadia och Marcus också var. Hade jätte trevligt och sjöng singstar bland annat.
Sen idag var det 93 match och herre gud vad vi sög. Speciellt jag! Ush inga fler sånna matcher. Förlorade med 5-1 tror jag, men men.
 
Hade mittbena under kvällen. Kanske inte passar så bra i det, jag vet :P Men vad tycker ni fint eller fult?


Fredag

Ja som sagt det är ju fredag så jag ska dra ut nu, vet inte vad jag ska göra senare. Nu ska jag i alla fall äta ute med Linnea. Puss ha en super bra kväll
 / Anna


Grattis

Måste bara säga grattis till mitt lilla älsklingspar, Evelina och simon som firar 5 månader idag.
Simon hade en överraskning åt Eve idag så dom skulle göra nåt tsm.
Är dom inte för gulliga :D

Simon och Eve

Jackorna

Asså det är alltid ett problem med vilken vinterjacka man ska ha. Men vad ska man ha för jacka nu då?
Köpte en svart fjällräven förra året så får nog fortsätta andvända den men det är jag inte ledsen för :)
Bara det att alla har en sån! Jag köpte en svart för jag viste knappt nån annan som hade den, eller jo Linnea typ.
Men sen så ser jag aaalla med just en svart fjällräven, kul!
Hade två boomerang jackor innan, men jag o Emma ville ha nya så vi sålde dom. Varför gjorde vi det!!?


Skoljoggen

Idag var detju skoljoggen. Sprang 4 varv runt 2,5, det blir alltså 1 mil :D Slutade väldigt tidigt idag så var väl hemma typ halv tolv tror jag. Kom hem och skulle plugga lite men ovanligt nog så somnade jag. Haha, asså jag kan inte plugga jag ger upp! Ska i alla fall ge det ett försök till, har ju trots allt prov och sånt nästa vecka.
Ja som sagt det är ju fredag så ska ut med Nadia och Linnea och vet inte än vad vi ska hitta på.
Nån som ska ha nåt roligt för sig ikväll?

lips


så trött

Försökte plugga för ett tag sen men lyckades somna i soffan. Ovanligt. Just när jag tar mig tid med läxorna så orkar jag inte. Vaknade sen vi typ halv sju och gick ner och såg att alla hade ätit och satt och titta på tv. Så jag har nyss ätit så jag tänkte blogga lite som jag aldrig gör. Ska nog ta o plugga lite senare, är ju prov på allt om drygt en vecka :O!


inte mycket tid

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har inte varit hemma. Igår så sov jag hos Linnea, jätte mys. Vi gick och köpte ben & jerrys och tittade på sex and the city. Super bra, haha jag hade aldrig sett den innan XD Idag så gjorde vi inte så mycket på dan förutom att vi åkte nån stanns och spelade frisbeegolf. Den som uppfann denna sport/lek måste haft ett mycket tråkigt liv. Sen efter skolan gick jag hem till Nadia och vi pratade om olika saker. Det var jätte skönt att vi pratade ut och att du öppnade dig för mig och berättade om dina problem. Nadia, jag kommer alltid ställa upp för dig vännen. Efter det träning som vanligt och nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen.
 


My day

Imorse gick jag upp klockan sex för att jag skulle vara på skolan sju för att duka fram frukost i matsalen. Det är så att vi har friskvårdsvecka när vi bla pratar om ant (alkohol, narkotika, tobak). Men idag så om man ville skulle man komma och servera frukost som då räknas in i betygen så det är klart man kommer... Självklart var jag inte själv där det var några till tjejer från klassen också men det var rätt kul. Sen har vi mest tittat på film och pratat. Detta kommer bli en lätt vecka.
Håller på att tagga inför matchen ikväll som är under vår träningstid ikväll.
Tror inte att jag kommer blogga nåt mer idag eftersom att jag kommer komma hem rätt sent men hare bra.
Puss / Anna

En mycket gammal bild


Resultat

Mitt sminkbord är näst intill helt klart nu. Ser lite tomt ut just nu men ska nog köpa lite mer fina saker och fylla ut med.


Slingar håret

Har nyss skjölt ut färgen ur håret. Mamma har slingat min utväxt lite. Tittade lite i spegeln hur det blev men lyckas knappt se nån skillnad. Nu blir jag lite sur faktiskt, kanske var fel färg eller nåt men ska föna håret lite senare och se hur det blev.
Puss

Tråk

Nej nu har jag himlans tråkigt. Tror jag går ner ocH lägger mig i soffan framför teven, eller kanske badar;O
Bloggar väl mer lite senare.

Ja nu är det ju bara några månader tills nästa sommarlov

Sminkbord

Hallojs, idag har jag sovit hos Nadia men hon var tvungen att åka till stallet vid elva så då var vår lektid slut. Men dissa mig bara för dina dumma hästar. Haha, men istället åkte jag och mamma till my home först och köpte en neccesär och sen åkte vi till mio och köpte en spegel. Jag är aldrig inne på datorn i mitt rum så vi har tagit bort den och det ska bli ett sminkbord. Det ser ut att bli jätte fint!

Var den inte riktigt fin :D

Fredag kväll

Shaba, det är fredag kväll och jag sitter famför datorn och ska snart gå och sova. Åh så kul... Har nyss tränat pch det gick väl sådär men får verkligen göra bättre ifrån mig på matcherna imorn. Jag kommer nog inte hinna blogga nånting alls imorn. Ska upp jätte tidigt och sen vara borta hela dan. När jag kommer hem ska jag väl kasta mig in i duschen sen så uut! Ska nog sova hos Nadia imorn också, ska bli jätte kul för det var sååå länge sen jag gjorde det. Fun fun.
Men nu ska jag faktiskt börja gå och göra mig i ordning och packa ihop en väska tills imorn.
Hare najs, puss Anna


Tröjan

Här är du tröjan jag köpte på hm. Ganska dålig bild, men men.

Två varv runt lötsjön

Har nyss gjort mig en smoothie. Hade inge mat hemma så jag tog fram frysta hallon och jordgubbar ur fryser sen lite youghurt och mjölk och mixade. Jätte gott och inte så onyttigt hällde bara i typ 2 teskedar socker. Eller det kanske är mycket:O Aja. Men sista lektionen idag var idrott så vi skulle springa två varv runt lötsjön. Jag sprang på 12.56 min. Är faktiskt jätte nöjd eller inte jätte men nöjd! Fick ont i benhinnorna igen så det var ju lite sämre:/ Carro vår idrottslärare sa att jag skulle ta det lungt men det är ju dm imorn så igen vila för mig :D Men det går väl över nån gång i alla fall.
Så nu ska jag bara chilla lite och vänta på att åka till träningen sen för att träna med 93:orna för vi ska ju spela dm med dom men får se hur det går med det eftersom vi knappt tränat nånting alls tms med dom.
Eftersom jag ska upp typ 6 imorn så kommer jag inte gå ut nåt ikväll. Åh vad kul!


Dålig uppdatering

Jag har inte hunnit skrivit i bloggen för onsdagar stressar man sig bara igenom så dom kommer nästan bli helt bloggfria och idag var jag med nadia i solna. Jo jag köpte en kofta som jag lägger upp en bild på imorngon kanske.
Men nu ska jag sova tror jag. Puss och godnatt

Syster bästa vän, jag kommer alltid ställa upp för dig.


Och detta angår er?

Fan vad jag stör mig på vissa av er mäniskor där ute. Att sprida rykten och hålla på som om man våre tre år. Snälla nån, ta och väx upp! Blir grymt irreterad att folk ska vara så jävla nyfikna om nåt som inte ens angår dom och göra värsta grejer av det när dom väl får reda på det. Väldigt onödigt säger jag bara. Ni sänker inte bara personens självkännsla utan gör det även sämre för dom personerna som står denna person nära. Nu har jag hört flera olika rykten, lika obetydliga allihop och det är lixom inget jag ingentligen bryr mig om i överhuvudtaget men som sagt bara så jävla onödigt. Jag kan tänka mig vilka det är som inte har några liv och går runt och hittar på lögner för att få uppmärksamhet. Väldigt tragiska mäniskor bara. Men ni som känner er lite skylldiga kan ju ta åt er lite av det här och tänk på vad ni säger innan ni öppnar era käftar. 

Är bara glad över dom vänner jag har. Är nog mer lyckligt lottad en andra.


Orkar inte denna ständiga träning!

Asså varför måste man röra på sig? Det är verkligen tråkigt att springa. På fredan ska alla springa två varv runt löten. Det ska ju inte vara några problem om man springer två varv runt råstasjön två gånger i veckan. Men jag är säker på att jag kommer utveckla nåt astmaanfall. Haha, det är verkligen tusen gånger jobbigare att springa med skolan.  Mitt mål är att springa på typ 12 min, men lycka till med det. Förra året sprang jag på 13 och jag blir verkligen besviken om jag inte har förbättras. Har nån slags magmaskin som vi köpte från tvshop för ett tag sen och jag tror jag ska ta upp den igen.
6 pack here we come!


Var nu så snäll och säg, ja Anna det skymtas nog lite rutor tror jag.
Tänk då hur det ser ut när jag spänner mig :O?


Pluggis

Härligt! Har nyss pluggat klart. Gud, jag hade engelskan, matte och biologi tills imorn. Så efter skolan gick jag hem till Linnea och vi gjorde en sallad och latte som tog och en väldigt lång stund att göra. Sen slog vi oss ner och förhörde varandra på engelskan och vi ritade också av ett äpple som vi ska ha med oss till bilden imorn. Asså uppgiften var att rita av ett äpple och sedan ta med sig det och äta det tsm. Haha löjligt va :D men mitt blev superfult så ska nog rita om ett.  
Ja jätte intresant, verkligen!


Godmorgon

Vaknade typ sju för att jag skulle duscha som var allt för tidigt. Börjar nio så jag fick lite tid över så jag tänkte blogga lite. Jo igår mådde jag inte alls bra, skulle plugga men slutade men att jag sommna i soffan. Sen när Emma kom o väckte mig var jag på jätte konstigt humör och orkade inte gå upp så jag gick inte på träning som jag annars ALLTID gör. 
Har ju slutat rida så tisdagar blir en ledig dag istället, skönt. Kan ta vara på den tiden o plugga lite. Ska snart möta Nadia och vi ska gå till skolan tsm. Hon hade tydligen mycket att berätta. 
Måste kila, puss

En ful Anna och en riktigt söt Nadia


Trött, tröttare, tröttast

Ja, jag är himla trött på allt just nu. Speciellt att det är typ flera mil till skolan och att det bara regnar! Ush, okej sommarn är över men det måste väl inte regna för det? Aja, men i alla fall. Idag så började jag klockan åtta med engelska som otroligt nog var riktigt kul. Min grup är rätt liten och alla är tysta, I LOVE IT! Sedan går det över till matte som är dessvärre sämre för att alla ungjävlar bara skriker och håller på och ja det är bevisat. Jag har damp. Men livet går väl vidare för det lixom. Efter typ franskan hade vi två timmars håltimme. Precis vad jag behövde så jag, Eve och Linnea gick till donken och la på några gram fett. Men det kommer nog att tränas bort idag under träningen och hoppas att det regnar, åskar och blixtrar när vi ska ut och springa. Snälla väderguden, om det nu finns nån sådan. Blev ett rätt långt inlägg men ska plugga lite nu. Pussar

Riktigt gammal bild men är vi inte underbara....

Äntligen hemma

Idag har jag typ spenderat min dag i en bil. Mamma o pappa tvingade med min och Emma till nån ö för att vi skulle titta på landställe där. Och dit tog det drygt två timmar att åka. Sen gick vi på en visning och åkte runt lite på den där lilla ön. Så nu ääänltigen är jag hemma så jag slog mig ner framför datorn.


Sovdags

Juste, jo idag så köpte jag en bh och som sagt nagellack men det räckte gott o väl var inte på shopping humör och hade inte tid heller. Ska måla naglarna nu och sen gå och lägga mig.
Puss godnatt


Maskerad

Shasha, ja så ikväll var det en lagfest i kansliet med tjejerna. Det var då maskerad så jag, Tess och Emma var utklädda till pimpS. Eller ehm jag var då deras hoe.... Hah men det var jätte trevlans faktiskt och såhär såg vi då ut denna kväll.


Lösnaglar

Hellu, Emma har nyss satt på lösnaglar åt mig. Det blev lite för krånglingt när man skulle ha gele på och sånt. Det blev super bra men jag ska bara måla på lite fransk manikyr men måste köpa det för har inge hemma. Nu måste jag dra för jag och Linnea ska åka in till solna och äta lunch. Får se om jag kommer hem med några fina plagg också.
Bye!

Bild från spanien

Simning

Ovanligt nog är jag hemma hos Linnea. Som vanligt sitter vi framför datorn och ska nog snart värma en varsin billys pizza:D Jo vad ska vi göra ikväll.... Ingen aning faktiskt men vi hittar väl på nåt. Nån som har några planer inför kvällen?


Nej jag kan inte!

Hej förlåt att jag varit borta en evighet. Jag har inte hunnit skriva nånting eller inte haft lust men jag kan inte lägga ner bloggen bara!! Skolan dödar mig långsamt och med träningar och kompisar blir det inte mycket tid över. Men jag ska verkligen försöka om på nytt nu. Fast det första jag ska göra nu är att sova, ville bara medela detta!
Puss godnatt har saknat er.

 
Anna Quant är tillbaka med nya tag:D


RSS 2.0