skor&jeans

Har ju inte lagt upp nån bild på jeansen jag köpte. Lägger upp en bild på dom och även på skorna jag köpte i dalsland.
Vi åkte till en stor outlet med jätte billiga kläder och sånt. Så jag köpte ett par skor från puma, det var alltså rea på rea.


Älgviskarna


Underbart





Tack för allt, har så jävla kul med dig.
Jag
älskar dig


Hemma!

Kom hem för ca en timma sedan. Gaaah, är helt haipad för att jag är hemma. Det har varit sjukt skönt där men det är är riktigt skönt att komma hem också. Känns som om jag måste göra tusen saker, att jag missat allt!
Kolla bloggar, springa runt halva sumpan, träffa alla och massor annat. Juste skolkatalogen!
Shit säger jag bara! Fick reda på att den hade kommit när vi var på landet. PANIK. Hade verkligen längtat efter den så var jag borta när den kommer. Men ush det var ingen vacker syn att öppna skolkatalogen, mycket mycket ovanligt nog är man liiika ful som vanligt. Men men, finns inget man kan göra åt saken.

Blev ju i alla fall bättre än klassfotot


Dalsland

Idag har jag mamma och pappa typ varit inne i stan och kollat på typ handfat och skit till badrummet. Köpte även ett par jeans från Levis, kul kul. Ska snart till träning, det är såå mörkt ute och vi ska springa två varv runt råstasjön som vanligt. Åh vad jobbigt! Efter träning ska jag hem till Nadia, ska sova där eftersom vi åker till Dalsland imorn. Ska bli jätte mysigt och vi kommer hem på fredag. Kommer inte kunna blogga nåt men ni får ha et så bra här hemma.

Även vi har varit små


Trååååk

Bussen går om en halvtimma så jag sitter här och degar. Igentligen vill jag inte gå ut, låter inte så frestande att gå runt i kalla sumpan. Har redan fixat mig nu så då känns det lite onödigt men ska inte vara negativ kanske blir kul.
Åh igår, var en myckeT roliG kväll. Vi var hemma hos Simon några stycken, var lite lamt i början men sen rullade det in massa folk och Simons storebror var också där så alla hans kompisar kom dit. Sen efter ett tag drog alla hem samma gjorde jag. Det var i alla fall en riktigt rolig kväll, sånna vill jag ha fler av!


Grattis

Juste påväg hem från simhallen mötte jag Fredda och Emelie på vägen, dom gick där och var så söta och Fredde gick där med en bukett. Dom firar 6 månader idag och skulle hitta på nåt så måste passa på att säga
GRATTIS sötisar!
Nu ska jag dra till Nadia för hemma äre bara tråk.
Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans
 Peace out / A

musikfan

Håller på att bränna en skiva men jag har inga låtar så Linnea skickar massa house men det går såå segt att skicka.
Hon har inga skivor hemma hos sig heller. Vi ska ha skivor tills ikväll men skivorna vi hade laddat ner innan var det en liten olämplig låt på så vi är så snälla att ladda upp nya skivor.
Men en dålig grej är att jag har ont i mina benhinnor! Bara jag går i en trapp eller skor med tunn sula gör det ont.
Imorn är det ju matcher och jag vill vara med så jag får stå ut.
Funderar nästan på att åka till Linnea och lämna en skiva men det låter alldeles för jobbigt så nu står jag i ett stort dilemma, får se hur jag klarar av det.....

Solarium

Idag vaknade jag och Linnea vid halv elva tror jag, vi hade bestämt med Nadia att vi skulle sola så vi åt frulle och mötte  henne sedan. Alla blev faktiskt bruna men jag vann då tävlingen såklart! Haha skoja bara :*)
Så ikväll ska vi hem till Simon tror jag och vet inte vilka som ska komma dit, men det kommer nog bli skoj.
Kan inte vara ute för länge med tanke på att jag har två matcher imorn men men.
Pösh

BIO

Har nyss kommit hem från bion. Den var faktiskt lite under mina förväntningar men ändå bra. Det var bara vi och två till på HELA salongen, så vi hade popcorn krig och i slutet flippa alla och vi dansade som fan till sista låten. Vet inte vad dom andra två måste ha trott om oss men kul var det i alla fall. Sen gick alla hem och själv tycker jag att vi hade kul och en lyckad kväll. Nu är jag hemma hos Linnea och ska sova här, så ovanligt :D Men jag kan inte få nog av henne....
Puss på alla

Vad kul vi hade

Outfit

Har sovmorgon till 10.00 tror jag eller eller 9.50? Aja, i alla fall så ska jag gå om tio min så jag lägger ut en dagens outfit.

Tröja - Zara
Jeans - Jättegamla från JC

På köpet får ni en liten skymt av det röda där uppe, enjoy.

High school musical

Imorn ska jag Nadia, Eve och Linnea gå på bio o se high school musical. Ska bli riktigt kul!
Haha tror den kommer vara skit bra och som sagt gå den ju bara på bio så man måste ju passa på.
Någon som har sett den?

Inbakade flätor är ju riktigt snyggt!


Rödhårig

Idag har det varit en rätt skön dag, bara tre lektioner. Hade IA som första lektion sen var det hemkunskap men eftersom Eve eller Matilda var där så fick jag vara med Sebbe, åhhhhh! Haha nejdå det var kul och vi gjorde chokladmuffins som blev supergoda. Sen var det kemiprov och det gick ju inge vidare men ett godkänt blir det ju i alla fall.
Sen efter det så kom mamma och hämta mig från skolan och vi åkte till frissören. Hade lånat en slinga av Biancas hårförlängning för att visa vilken färg jag ville ha. Men hon var tvungen att lägga i en röd toning så nu har jag typ rött hår!
Mina försök att bli blond misslyckas ännu en gång. Men det blev faktiskt fint och det röda färgen kommer gå bort om bara några tvättar så det blir ju bra.

Jag stör mig på att mina ögon inte är symetriska!


muffins

Japp så idag då. Började dagen med att vi inte hade nån matte, great! Jag kunde ha sovit då istället men men.
Franskan blev en katastrof då jag fick reda på att jag INTE blev godkänd, åh herre säger jag bara.
Ska göra omprov efter lovet så det löser ju sig men i alla fall. Efter skolan så gick jag Linnea, Anna, Alice och Bianca och busade lite. Sen så gick jag och Linnea hem till Bianca och bakade jätte goda citronmuffins men choklad glassyr på.
Blev riktigt bra. Sen på kvällen pluggade jag en timma sådär men fattar fortfarande ingenting. Sen vare DH och gud vad spännande det var, haha. Men jag fattade noll i slutet, dom får ju inte vara gamla! Det blev jag faktiskt en aning panikslagen över. Nu ska jag dra mig vidare till sängen, natti.


Prision break

Sitter här framför teven i vardagsrummet helt själv. Teven där uppe funkade inte, och pogrammet hade börjat så jag dampa sönder lite men sen kom jag på idén att jag kunde sätta mig här nere, haha. Alla har redan gått o lagt sig, kul!
Blev så glad när jag kom på att det var prision break idag, saknat det så.
Träningen idag var jätte kul, vi lekte mest lekar men eftersom en viss person inte var där blev allt så mycket roligare.
Nu börjar det igen så jag måste sluta, jag vet att jag uppdaterar jätte dåligt nu! Ska försöka bättra mig.
Puss o godnatt


M & M

Glömde att skriva att jag åker till mormor och morfar över helgen. Ja i alla fall är jag här nu :P
Här är det jätte mysigt och vi ska snart äta middag. Träffar dem inte så ofta eftersom att de bor i dalarna.
Finns inte så mycket att säga förutom att jag har skrivit jätte mycket på teknikraporten, den är så bra!
Om jag får säga det själv :D
Måste plugga vidare sen på allt annat speciellt franskan eftersom jag har prov på MÅNDAGEN:O
Juste jag fick VG på so-provet som var mycket oväntat faktiskt men jag blev jätte glad.
Haha ha det bra alla där hemma. Pussar Anna

ströbröd, mmmm


Kan bara säga....... HAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

hemmakväll

Är hemma hos Linnea, vi bestämmde hos för att ha en lite mysig hemmakväll. Efter skolan gick jag, Linnea Eve och Simon och köpte godis. Det fanns hela tre små stånd med smakprover. Trevligt värre. Eve och Simon gick hem till Eve o jag och Linnea gick hit till Linnea. Vi hade lite tråkigt´så vi fixade oss, tog med systemkameran och gick ut och fotade.
Haha! Men nu ska vi gå o köpa lite chips o godis (A)
Lägger ut några av bilderna vi tog idag, fast alla blev fula. Då menar jag ALLA, på mig i alla fall.


Hemma igen

Idag har jag haft ën riktigt skön dag. Började halv tolv med hemkunskap eftersom vi inte hade nån IA imorse. Juste, Eve kom ju hem igår så hon kom till skolan idag dåra. Har saknat henne så! Sen efter lunchen hade vi bara no, slutade vi tre. Efter det gick jag hem till Linnea och påvägen hem var vi lite nyttiga och köpte fruktcocktail istället för godis. Linnea förhörde mig lite på kemin sen hämtade vi mikey på hunddagis meeeeen påvägen hem köpte vi godis. Why?
Aja nu sitter jag här framför datorn som vanligt och har inte tränat nån franska eller no. ÅH!

Syster, jag har saknat dig


It's all about the hair

Pappa, Emma och jag åkte till kista en snabbis. Emma skulle köpa mjukisbyxor och örhängen så jag hängde med. Hitta inga mjukisbyxor men ett varsit par örhängen till båda oss och hårfärg. Gick in på kicks, var lite osäker på vilken färg jag skulle ta. Men det blev en askblond toning. Får se hur det blir, är lite skeptisk i det hela. Det får bara inte bli dåligt!
Måste verkligen plugga till no och engelska nu är tills imorn och kan jag nåt? nej. Men jag skriver sen hur håret blir
puuuss
 Goodbye brownie


Toning

Sitter hår med en toning i håret. Fick bara sån panik på min hårfärg, ush vad ful den är! Hittade en toning som mamma hade använt för nåt tag sen men det var lite kvar. Så jag tog i den i håret men det räckte bara till underhåret.
Haha grattis :) Men jag tror inte det kommer bli så stor skillnad i alla fall, brunt underhår och lite grön/gråa slingor. 
Varför inte ;O
Ska nog gå o tvätta ut det nu. Önska mig lycka till


Ansiktsmask

Är hemma hos Linnea. Har ansiktsmask på oss. Gick hem till henne för att hon skulle hjälpa mig lite med no men det sket vi i. Idag har väl varit som alla andra dagar, rätt okej med måndagar. Hon håller på att göra om i sitt rum och det blir jätte fint.
 
Nya tröjan från G-star
Linne - MQ
Jeans - denim
Halsband - sisters

duvbocrew

Alla skriver hur mycket dom hatar sumpan, hur mycket det suger. Sumpan e chil, eller delar av sumpan.
Som duvbo, vad har duvbo gjort haha. När ni säger sumpan menar ni alltså rissne, hallonbergen, lilla alby, duvbo och alla andra som jag inte kommer på nu. Så jag tycker vi alla duvbobarn ska ska ett duvbocrew där vi hänger vid spruthuset. Sen blire efterfest varje helg på min övervåning. Så vad säger ni, vilka är med mig!?

Time to go home

Hejsan! Sitter i bilen påväg hem från landet. Vaknade vid tolvtiden och det var jätte soligt, vad härligt!
Åt frulle sen var det dags att börja packa ihop alla saker och städa hela huset. Sen fick jag lite lust att släppa ut Strumpan (min lille kanin) på det gröna gräset. Men sen när vi skulle åka hade han krypit under huset som vanligt och vi fick kämpa hur länge som helst för att få in honom. Alltid lika roligt att jaga kanin...
Nu så ska jag väl bara hoppa in i duschen när vi kommer hem sen så kanske det bär av till shopping om pappa är på rätt humör.


Old pictures

Kollade igenom alla bilder på datorn från sommarn 2007 och hittade lite bilder på mig.
Jätte liten utan smink o allt men dom var så sommriga och neutrala så jag tänkte lägga upp dom.


Vill ha sommar igen. Allt är så grått o trist nu, blir bara deppig av detta väder. Aja nu får man se fram imot julen istället och alla julklappar :D
Godnatt


Beck

Kollar på beck som går på teve. Inte så inne i det eftersom jag är inne på datorn så har inte hängt med riktigt vad som hänt. Pluggat har jag inte heller gjort:/ Visst jag kan göra det imorn men då är det så mycket annat som ska göras. Vi ska fixa här på landet eftersom det ska bli ommålat i vardagsrummet och sen vill jag också köpa nya skor imorn och sola. Skulle behöva en helgdag till. Blir bara tråkiga inlägg just nu. Kan inte ladda upp bilder här borta men ska försöka ta lite höstbilder imorn om jag kommer ihåg det.

Hittade en bild på lilla huset


Landet

Sitter i bilen påväg till landet. Pappa har tvingat med mig o Emma ut till landet men det ska bli rätt skönt. Har lite tid o plugga och ska bara slappa och ta det lungt. Har inte så mycket att skriva förutom att pappa var dum och vi hann inte åka till frisören men kanske gör det imorn. Mitt hår blir bara fulare och fulare, men får se om det blir nåt imorn då.
Puss /A

Men dö!

 Juste sen var Linnea så gullig ock följde med mig till frissan igen. När vi kom dit kolla han på mitt hår och bah nej vi kan inte göra mer. Ehm, du kanske ser att det är grönt/grått/FULT? Nej men vi har ju gjort bruna slingor och det går inte att få det bättre. Frågade honom om det överhuvudtaget såg fint eller särskillt proffsigt och det gjorde det tydligen. Då blev jag lite förbannad och vi stod och arumenterade och han sa att jag hade varit orangehårig när jag hade kommit dit.
Va det var jag fan inte och han var inte ens där när jag kom dit för första gången. Så jag frågade honom hur han kunde veta det. Då hade dom tydligen vidiokameror som hade filmat och sen hade han sett filmen. För det första, vrf skulle han ha tittat på dom, jobbar han extra som säkerhetsansvarig eller? för det andra brukar inte ens övervakningskameror visa i färg och i sånna fall måste det varit en jävligt bra vidiokamera. Då frågade jag vad jag skulle göra då.
Jag skulle a hand om mitt hår och ha hårinpackningar, ehm jadu det har jag varje gång jag tvättar håret? Men då hade jag använt det för mycket så att färgen istället hade gått ut. Då blev jag bara riktigt förbannad och gick därifrån.
När jag kom hem och berättade historien blev ju inte mamma eller pappa glada över vart dom hört så pappa ska gå dit med mig imorn och ta ett rejält snack. Haha nu jävlar ere fight!


Fredag

Så skönt att det äntligen är fredag. Ja vad har jag gjort idag. Gått i skolan, varit en rätt chill dag. Efter skolan gick jag ju till kiropraktorn och jag hade tydligen stukat min fot en gång till. Alltså två gånger. Tror det hände i onsdags på träningen så det va ju verkligen inte bra. Så nu blire vila från träningen i alla fall en vecka för mig. Ikväll så vet jag inte vad som händer riktigt. Ska i alla fall vara med Nadia och Linnea, vet inte vad vi ska göra. Kanske dra till en fest hos Nadias kompis men vi får se. Vad hittar alla på en sån trevlig fredagkväll?

Min fot :'(

Åh jag stör mig verkligen på att min fot aldrig blir bra. Det var ungefär två veckor sen jag stukade den och nej det har inte gått över! Förra fredan var jag och pappa hos kiropraktorn för att även kolla mina benhinnor som jag FORTFARANDE har ont i. Ska dit imorn också men det är såå jobbigt för att man måste ta av sig kläderna allt utom bh och trosor för att han ska kolla på ens rygg och typ sånt. Det är verkligen jobbigt! Tänk dig att stå framför en främmande gubbe i underkläder. Men jag överlever väl, så imorn blire en rejält täckande bh och björnborgtrosor.

Ska inte klaga, livet leker!

Fika

Sitter vid Linneas matbord och äter varma mackor, munkar och dricker annanas te. Vi har varit i solna för jag skulle gå tillbaks till frisören IGEN men hon som färhade mitt hår var inte där så imorn ska jag gå dit och säga att hon ska få göra om det men det blir tajt med tid för jag ska till kiropraktorn också men får se om jag hinner med allt. Men nu ska jag och Linnea titta på camp rock som hon har laddat ner. Yääy :D


Tröja

ÅH! Jag blir så ledsen på mig själv. Jag och mamma åkte till kista idag för att jag behövde kläder och skor. Men jag hittar inget. Jag har lixom 600 i presentkort på mq men jag har typ gått in där fem gånger men inte hittat nåt. Det finns ju inget jag vill ha. Aja det blev i alla fall en tröja på gina och några guldarmband.

I'm not superman

Sitter med en handduk runt håret. Tog lite inpackning på torrt hår, känndes som håret typ stelna efter ett tag så det kanske man inte ska. Glömde engelskaboken hemma så jag har inte glosorna men Valle kunde ge mig dom på msn, tack så mycket! Men grejen är att jag inte vet vad alla betyder, men det är det man har föräldrar till haha.
Puss


Trötter

Gud vad jag känner mig nere. Riktigt trött och orkar verkligen inte med alla jobbiga människor.
Lixom få höra massa skit saker som inte ens är sant. Men det är bara att börja vänja sig. Just nu vill jag bara slå mig ner med ett trevligt umgänge och kolla på en rolig film. Det är nog nåt som skulle få mig glad. Men tanken på svenska provet imorn gör det inte bättre. Jag vill bara sova!

Mami is home

Mamma kom hem från Singapor idag. Har varit där sen söndags med jobbet så det var väl inte så länge men ändå. Fick en parfym och trå läppglans från dior. Älskar dig mamma även fast du kan vara pain in the ass ibland.

Passar på att säga godnatt nu. Puss på er alla och sov bra för imorn är det fredag!

Jag kan inget :O

Asså jag får panik! Linnea håller på att förhöra mig på so på msn. Jag kan absolut ingenting. Jag vill verkligen få mer än g men nu är chansen att jag knappt kommer få det.  Får verkligen plugga på nu. Aja ville bara säga det. puss :D

Det är så fult

Sitter framför datorn när jag egentligen borde plugga men ush det är så tråkigt. Har so prov imorn och seriöst, jag kan ingenting! Vad händer med mig? Gud vad jag hatar mitt hår just nu. Känner mig verkligen ful just nu.
Vad ska jag göra? Färga en fin brun färg, kanske köpa hårförlägning eller typ avfärga och sen göra ljusa slingor?
 
vs
 

Johnas brothers

Fortfarande kollar jag på so you think you can dance och som gästartister är johnas brothers där. Inte alls min musiksmak men riktiga gullepluttar! Skulle aldrig sno dom från dig Mollie så du kan vara lugn.


so you think you can dance

Kollar på so you think you can dance just nu. Åh gud vad duktiga dom är! Vet inte vem/vilka jag hejar på men nyss dansa Katee och Will, shit jag fick gåshud. Såå bra. Nån annan som har en chill hemmakväll :D?

RSS 2.0